Det går fantastisk med boligsalget i Danmark. De to største udfordringer lige nu er MERE TID og VARELAGER. Hos Mæglerakademiet har vi udviklet to nye tiltag, der har til formål at udnytte jeres tid bedst muligt, og gøre det I er bedst til.

1. MERE TID…NU!

Vi kan ikke skaffe jer mere tid, MEN vi kan aflaste jer lidt på et vigtigt område, som indimellem bliver nedprioriteret pga. for lidt tid. HVORDAN? Ved at konvertere alle jeres gamle eller tabte salgsvurderinger til nye friske salgsvurderinger. I følger selv op på jeres vurderinger i seks måneder, herefter tager vi dem. I har intet at miste. Vi gør det på no cure – no pay basis.

Læs mere om HVORDAN her!

2. KOMMI FRA A-Z

Nye kommimæglere taber mere, og det er dyre lærepenge. Nye kommimæglere taber ikke blot, fordi de ikke har samme erfaring. De taber, fordi de endnu ikke har indarbejdet de bedste rutiner før, under og efter vurderingen. Vi har udviklet en kommiuddannelse på 2 x 1 dag, der giver nye kommimæglere med nogle få års kommierfaring den bedste værktøjskasse med henblik på at gøre alt det mere erfarne mæglere ved, de burde gøre, men ikke gør lige nu pga. travlhed. Her er åbningen for yngre kommimæglere.

NÆSTE HOLD GENNEMFØRES 18.11.

Læs mere om KOMMI FRA A-Z her!

Comments are closed.