TURBO BOOTCAMP

28 DE LEKTIONER

FOR NYE MÆGLERE OG SALGSTRAINEES

Mæglerakademiet har udviklet Danmarks mest effektive udviklingsforløb for yngre mæglere, sælgere og trainees – SALES ACADEMY BOOTCAMP.

BOOTCAMPEN er blåstemplet af DE med 28 lektioner.

NYHED 1: Sales Academy bliver gennemført som TURBO BOOTCAMP på 1 uge med 10 sammenhængende workshops og en afsluttende eksamen – 2 års læring på én uge. 

NYHED 2: Som de eneste udbydere i branchens tester vi deltagenes Challenger profil og vi udfordrer deres “Challengerevner” og gennemslagskraft i det opsøgende salgsarbejde.

NYHED 3: Vi har udarbejdet en lederopfølgningspakke til indehaveren som består af 10 videoer med tips og inspiration til at følge op på traineeuddannelsen, så både Sælger, Trainee og Indehaver får størst muligt udbytte af forløbet. Læs mere nedenfor.

NYHED 4: Prisen er ændret fra 15.900 + moms til kr. 6.900 + moms, så vi kan få alle yngre mæglere og Trainees med på forløbet.

For at komme igang hurtigt og få succes skal en sælger og salgstrainee lære at mestre mæglerfaglige og salgsmæssige arbejdsopgaver. Formålet med udviklingsforløbet er at BOOSTE effektiviteten i salget i alle kontakter med købere, sælgere og samarbejdspartnere. Vi kan dokumentere nærmest utænkelige resultater, når vi har haft salgstrainees i et coachingforløb.

Som en del af forløbet, vil de blive målt på deres evne til at øge deres salg og forbedre deres hitrater, De bliver trænet i at lave fremvisninger til salgsmøder og i at følge op… på alt (fremvisninger, åbne huse og henvendelser på nettet).

De vil blive testet “live” på at gennemføre ringeaften  med fokus på opfølgning på købere og køberkartotek, hvor de skal medbringe rigtige købere, som de ringer til. De vil uden tvivl blive din butiks bedste til at sælge henvisninger, fiske vurderinger, kvalificere købere og lave den gode interne aflevering… og meget mere.

  Tilmeld dig SALES ACADEMY BOOTCAMP her:

  Uge 36 i Horsens

  Uge 37 i Nærum

  Læs mere om programmet nedenfor.

  Dit navn:

  Din e-mail:

  Telefon:

  Butik:

  Udbytte

  En salgstrainee eller sælger som øger effektiviteten i salget med mere end 100%, herunder:

  • Større gennemslagskraft overfor købere og sælgere
  • NYHED: Forståelse for egne challenger-styrker og -svagheder i alle opsøgende kontakter med købere og sælgere
  • Tættere og skarpere opfølgning på købere og på leads
  • Øget effektivitet i hverdagen (prioritering af tid og opgaver)
  • Skarpere fremvisninger/salgsmøder
  • Skarpere i telefonen (fiske vurderinger, kvalificering af købere, køberkartotek, sælge henvisninger, m.m.)
  • Butikkens bedste til ringeaftener
  • Forståelse for egne styrker og udviklingsområder (DISC-profil)
  • Bedre til at sælge til forskellige kundetyper
  • Bedre til mersalg af butikkens/kædens forskellige ydelser
  • En individuel BOOST-plan med fokus på personlige udviklingsområder

  Lederopfølning på Traineeforløbet

  Videoer, tips og inspiration til at følge op og ledersparring

  Det er vores erfaring, at deltagerne (yngre mæglere og Trainees)  får det bedste udbytte, når den nærmeste leder følger op på BOOTCAMPEN. Vi har derfor udviklet en opfølgningpakke, der består af videoer med tips og inspiration til, hvordan lederen kan følge op på medarbejderen efter BOOTCAMPEN. Opfølgningspakken understøttes af ledersparring under og efter forløbet, hvor vi kommer med konkrete anbefalinger til at understøtte din medarbejders udvikling.

  PRINT SIDE SOM PDF

  INVESTERING

  Din investering udgør kr. 6.900 + moms, heri er inkluderet en 5 dages BOOTCAMP (1 uge), CHALLENGER DISC profil og personlig feedback, personlig coaching og eksamen.

  Som indehaver får du endvidere en lederopfølgningspakke med 10 videoer, tips til opfølgning og 1 times lederbriefing med fokus på, hvordan du som indehaver følger bedst op på forløbet og fremmadrettet kan udnytte din medarbejders potentiale.

  2 ÅRS LÆRING PÅ 1 UGE!

  Deltagerne vil gennemgå et intensiv TURBO forløb – 1 uges BOOTCAMP –  hvor de blive klædt på med de bedste vaner til at effektivisere salget og de stærkeste værktøjer.

  Forløbet bliver så vidt muligt gennemført MANDAG – FREDAG fra kl. 09.00 – 17.00. BOOTCAMP UGEN fremgår af tilmeldingsformularen nedenfor.

  Det hele afsluttes med en teoretisk og praktisk eksamen med realistiske købersituationer fra egen hverdagen. Indehavere kan deltage til eksamen fredag fra kl. 13.00-17.00.

  BOOTCAMP UGEN er ét sammenhængende forløb, og det er en forudsætning, at de deltager i hele forløbet for at opnå alle DE lektioner.

  #DAG 1 Intro til forløbet, mål og forventninger til deltagerne.

  #DAG 1 Salgsplanlægning og personlig effektivitet, Planlægning af opsøgende salgsaktiviteter, prioritering af tid og opgaver.

  #DAG 2 Personlig gennemslagskraft, CHALLENGER profil OG DISC profil med personlig tilbagemelding samt salg til forskellige kundetyper

  #DAG 2 Skab værdi overfor købere, sælg dig selv, butikken, boligen, sælg køberkartoteket, sælg henvisninger, sælg køberrådgivning og mersalg

  #DAG 3 Telefonen som salgsværktøj, 5 skarpe i telefonen, fisk fremvisninger, vurderinger og henvisninger. Challenger tilgang til opfølgende salg.

  #DAG 3 Ringeaften, opfølgning på fremvisninger, åbne huse, køberkartotek (rigtige købere, leads). Mål for opkald og resultater.

  #DAG 4 Den gode fremvisning, forberedelse, gennemførelse og opfølgning. Fremvise eller sælge. Challenger fremvisninger.

  #DAG 4 Få succes på de sociale medier. Lær at bruge de forskellige SoMe platforme til at styrke butikkens position på de sociale medier lokalt.

  #DAG 5 Mentale værktøjer og forberedelse, viljen til at vinde, vedholdenhed, motivér dig selv. Challenger Mindset.

  #DAG 5 Eksamensdag og diplomer. Kåring af bedste performer på udvalgte områder.

  TEORI OG PRAKTISK TRÆNING

  Hver træningsdag vil blive gennemført i 2 halvlege 1 workshop formiddag og 1 workshop eftermiddag. 1. halvleg er inspiration, værktøjer og best practice. 2. halvleg er praktisk træning (købersituationer, live opkald, fremvisninger, osv.), som afrundes med at deltagerne udfylder den personlige BOOST PLAN, som mægler, trainee og ledere kan følge op på, for at sikre at de nye værktøjer bliver til nye vaner og forbedret performance.

  UDTALELSER FRA DELTAGER OG INDEHAVER

  “Tak til Mæglerakademiet for et inspirerende og meget lærerigt forløb på Trainee  og Salgsuddannelsen. 2 års viden og læring, kogt ned på et 10 ugers intens forløb, hvor jeg personligt selv lærte meget om min personlige effektivitet og hvordan jeg kan få en mere struktureret og effektiv hverdag, ved hjælp af nogen skarpe værktøjer.

  Så er du en trainee i en mæglerforretning, så kan jeg klart anbefale dette forløb og til alle indehavere – det er en super god investering, som I får hurtigt igen!”

  – Trainee Martin Tetens, Nybolig Trolle & Hartmann

  TURBO BOOTCAMP 28 DE LEKTIONER