KÆDEAFTALER

EN KÆDE ER IKKE STÆRKERE END…

Det gamle ordsprog “en kæde er ikke stærkere end det svageste led” passer bedre end nogensinde for en mæglerkæde.

 

Den lokale mæglers fokus er at vinde på pladsen i dag og de fleste tiltag mæglerne igangsætter, tager naturligvis afsæt i at understøtte dette mål.

 

Kædens mål er mere strategiske og tager afsæt i at vinde i dag og i morgen. Hurtig implementering af nye strategiske tiltag på kædeniveau er afgørende, for at opnå den lillebitte konkurrencefordel..et øjeblik, før alle andre kan det samme og gør det samme.

 

Må vi give vores bud på jeres næste udviklingsforløb i kæden? Det koster ikke noget.

 

I Mæglerakademiet har vi mere end 20 års erfaring i at udvikle, træne og forankre nye vaner og adfærd på kædeniveau for Home, Nybolig og Danbolig.

 

Ikke to forløb er ens, da hver kæde har egen tilgang til markedet og hver sin måde at skabe værdi på overfor købere, sælgere og samarbejdspartnere.

 

Vores tætte samarbejde med den lokale mægler i alle kæder betyder, at vi er istand til at udvikle og sammensætte et uddannelsesforløb, der er 100 procent unik og målrettet til den enkelte kæde.

INTEGRITET OG FORTROLIGHED

Det er vores ambition at blive ejendomsmæglerens førstevalg, når det gælder markedspositionering, forretningsudvikling og uddannelse. En forudsætning for at opfylde denne ambition er tillid. Det er afgørende for vores kunder og for os, at den viden og indsigt vi erhverver i samarbejdet, er 100 procent fortrolig, og bliver mellem kæden og Mæglerakademiet. Det kan du stole på.