STØRRE VARELAGER – BLIV SPURGT MERE.

2-4 LEKTIONER

DET OPNÅR DU:

  • Idéer og mæglere fra mere end 300 mæglere i hele landet
  • Værktøjer til, hvordan du kan fiske flere vurderinger i telefonen, på fremvisninger/åbne huse og i dit netværk.
  • Idéer til, hvordan du kan justere din markedsføring, så du bliver spurgt mere
  • Branchens mest effektive værktøj til at følge op på ”gamle vurderinger”
  • Værktøjer til at følge op på solgte sager (efter 3 år, 5 år eller 7 år)
  • Effektive værktøjer til at strukturere og gennemføre kommiindbrud
  • 5 salgsvurderinger på 30 minutter
  • Og meget mere…

INVESTERING:

Kr. 1.950 + moms, for workshop på en HALV DAG i tidsrummet 09.00 – 19.00.Kr.
Heri er inkluderet formøde, inspirationsliste med idéer, værktøjer og handlingsplan fra mæglere i hele landet.

Workshop og træning

Workshop

Hvad vil det betyde for jer, hvis hver mægler i butikken får 2 ekstra salgsvurderinger om måneden?

Få inspiration og værktøjer

Det første spørgsmål, vi får fra mæglere i hele landet, er ”kan I hjælpe os med at blive spurgt mere?”. Det kan vi nu med super inspiration, masser af ideer og effektive værktøjer, der har ét formål – at blive spurgt mere (øge invitationsraten). Der er virkelig meget at hente her, og bliver du spurgt mere, så stiger salget. Det er logik. Vores inspiration kommer fra mere end 300 dygtige ejendomsmæglere i hele landet, der ligesom dig, hele tiden leder efter nye ideer og værktøjer til at få sælgerne i tale. Helst før de sætter til salg. Fint med flyers, men brevsprækken er jo ved at revne med alle de flyers, mæglerne sender ud. Ydermere er budskabet på dem stort set ens, og sælgerne har svært ved at få øje på forskellen

Læg en plan

Workshoppen er en fri buffet i 3 timer spækket med ideer, inspiration og værktøjer til at få sælgerne i tale, blive spurgt mere og forøge jeres varelager. Mange mæglere har selv mange ideer til at blive spurgt mere, men udfordringen her ligger i at få dem ført ud i livet OG lægge en plan, der bliver fulgt hele året. På denne workshop træffer I bestlutning om nye tiltag, sætter nye mål for antal vurderinger for ugen, måneden og året og lægger en ”bliv spurgt mere” -plan for de næste 30 dage. Så er I i gang!

Prøv det af og få investeringen hjem!

Vi runder af med en aktivitet på 30 minutter, hvor I som team skaffer minimum 5 salgsvurderinger – så er investeringen for workhoppen tjent ind… flere gange. Med andre ord en workshop, hvor vi med garanti kan love jer resultater, der langt overstiger den tid og de penge, I investerer.

I kan med fordel kombinere denne workshop med VIND MERE eller RINGEAFTEN, hvor vi giver jer idéer og værktøjer til at differentiere jer i forhold til konkurrenterne og øge jeres hitrate på jeres salgsvurderinger. Læs mere om ”Vind mere!” workshoppen her.

Skal vi tage en snak om jeres udfordring, så ring til os i dag på +45 719 9 92 99 eller send os en mail på info@maeglerakademiet.dk.