Her kan du nominere Danmarks bedste SoMe-ejendomsmægler!

Velkommen til prisen som Danmarks Bedste SoMe-ejendomsmægler!

Uanset om du selv er ejendomsmægler, køber eller sælger, så kan du nominere den ejendomsmægler, som har gjort mest indtryk på dig på de sociale medier. Om det er Facebook, LinkedIn, Instagram, Tik Tok eller YouTube – det er helt op til dig!

Denne pris giver vinder-mæglerbutikken det prestigefuldte stempel som Danmarks bedste ejendomsmægler på de sociale medier.

Alle som nominerer et opslag er med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til en restaurant i dit lokalområde.

SoMe indsatser skal kunne mærkes og målet på mæglerens resultater i form af vækst, markedsandel, kundetilfredshed, antal følgere – hvorfor ellers bruge så meget tid og penge på det.

Danmarks bedste SoMe mægler kendetegner sig ved at have en stærk position på tværs af de forskellige SoMe kanaler (eller er godt på vej) som Facebook, Instagram, Youtube og LinkedIn. TIK TOK og Snapchat bliver pt. ikke vægtet så højt MEN deler 2 mæglere førstepladsen i nomineringer, vil der blive kigge på dette også.

Vi mener, at de bedste opslag fra mæglere kendetegner sig ved at være inspirerende, relevante, kreative, innovative og uformelle. De skaber interesse og giver os følelsen af, at sker der noget, som man ikke vil gå glip af. Så giver mægleren købere og sælgere lyst til at “følge med”, så er man godt med i denne konkurrence.

Den vindende butik modtager statuetten for Danmarks Bedste SoMe-ejendomsmægler 2022, og hertil et gavekort på 10.000 kr. til at blive endnu dygtigere.

KÅRINGEN finder sted i forbindelse med Mæglerkonferencen om PERSONLIG BRANDING på Langelinie Pavillonen d. 3. november, så din nominering skal være indsendt senest 1. oktober. Lad os sammen finde Danmarks bedste SoMe-mægler!

Nominer din favorit her:

  Dit navn

  Dit nummer

  Din email

  Begrund din motivation for at nominere denne mæglerbutik til Danmarks bedste på de Sociale Medier (max 100 ord)

  Indsæt link til et opslag fra den nominerede mæglerbutik (forudsætning for nominering)

  LAD OS HJÆLPE DIG MED AT STYRKE DIN POSITION