Her kan du nominere Danmarks bedste SoMe-ejendomsmæglere

Velkommen til nomineringen af Danmarks bedste mæglere på sociale medier

Uanset om du selv er ejendomsmægler, køber eller sælger, så kan du nominere de mæglere, som har gjort mest indtryk på dig på de sociale medier. Du kan nominere mæglere, der gør det godt på Facebook, LinkedIn, Instagram, Tik Tok eller YouTube. Du kan også blot indstille og nominere de bedste videoer eller opslag – det er helt op til dig!

Priserne giver de mæglere der vinder det prestigefuldte stempel som Danmarks bedste ejendomsmægler på de de sociale medier – se kategorierne nedenfor.

Alle som nominerer et opslag er med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til en restaurant i dit lokalområde.

SoMe indsatser skal kunne mærkes og målet på mæglerens resultater i form af vækst, markedsandel, kundetilfredshed, antal følgere – hvorfor ellers bruge så meget tid og penge på det.

Danmarks bedste SoMe mæglere kendetegner sig ved at have en stærk position på en enkelt kanal eller på tværs af de forskellige SoMe kanaler (eller er godt på vej) som Facebook, Instagram, Youtube og LinkedIn og TIK TOK.

Vi mener, at de bedste opslag fra mæglere kendetegner sig ved at være inspirerende, relevante, kreative, innovative og uformelle. De skaber interesse og giver os følelsen af, at her sker der noget, man ikke vil gå glip af. Så giver mægleren købere og sælgere lyst til at “følge med”, så er man godt med i denne konkurrence.

De vindende mæglere i hver kategori modtager de prestigefyldte statuetter, som kan bruges i den lokale markedsføring.

KÅRINGEN på Mægler SoMe Awards 2023 finder sted på Kongebrogaarden i Middelfart d. 4. april kl. 18.00 – 22.00, så din nominering skal være indsendt senest 1. marts. Lad os sammen finde Danmarks bedste SoMe-mæglere!

Nominer din favoritter her:

  Vælg en kategori

  Dit navn

  Dit nummer

  Din email

  Begrund din motivation for at nominere disse mæglere til Danmarks bedste på de Sociale Medier (max 100 ord pr. nomineret)

  Indsæt links til de opslag, du gerne vil nominere (forudsætning for nominering)

  Årets video på Sociale Medier 2023:
  Årets opslag på Sociale Medier 2023:
  Bedste Mægler på Facebook 2023:
  Bedste Mægler på Instagram 2023:
  Bedste Mægler på LinkedIn 2023:
  Bedste Mægler på TIK TOK 2023:
  Bedste Mægler på Youtube 2023:
  Branchens bedste Influencer 2023:
  Danmarks bedste mægler på Sociale Medier 2023:

  LAD OS HJÆLPE DIG MED AT STYRKE DIN POSITION