VINDERMENTALITET – MOTIVATION OG GEJST.

6 DE LEKTIONER

Hvor meget betyder din mentale tilstand for dine resultater?

Tab og vind med samme sind….er nemt nok sagt, men når banken har sagt nej 3 gange i træk til din køber og den bolig du troede du fik til salg, pludselig kommer til salg hos konkurrenten, så er det naturligt at dit fokus kommer til at være på at overleve fremfor at vinde.

Hvad er dit fokus lige nu, hvor medierne tuder os ørerne fulde om stigende inflation, høje energipriser, stigende renter, faldende boligpriser og meget mere. Som mægler skal DU være mentalt stærk og næsten psykolog for dig selv, din køber, din sælger…og nogen gange for bankrådgiveren.

I Mæglerakademiet har vi udviklet det nye kursus i vindermentalitet i
der vil give dig et kæmpe BOOST INDENI, som påvirker din udstråling, din selvtillid, din handlekraft, dit fokus og din tro på fremtiden.

ÅBENT KURSUS

Kurset VINDERMENTALITET afholdes som åbent kursus.
Kurset gennemføres fra kl. 10.00 – 16.00.
Jylland:  5. februar 2024
Sjælland:  5. februar 2024

Investeringen er kr. 1.950,00 + moms.

Har du KRISEPAKKE, er dette kursus inkluderet i pakken.

KURSUS INDHOLD

Kurset gennemføres på 1 dag fra kl. 10.00 – 16.00 og opdeles i 2 halvlege:

1. halvleg “At sejre med dig selv” kl. 10.00 – 12.00
Det handler 100% om dig. Vi har fokus på din evne til at sætte dig op, modstå pres, håndtere nederlag og finde dit optimale præstationsniveau. Med inspiration og værktøjer fra Jægerkorpset og elite sportsfolk får du inspiration og værktøjer til at styrke din personlige vindermentalitet gennem mentaltræning, hvor du får nye enkle vaner og metoder til at
påvirke dit fokus, humør, din motivation og handlekraft.

2. halvleg “At sejre med andre” kl. 13.00 – 16.00
Her handler det om din evne til at skabe resultater sammen med andre. Du bliver inspireret til at være rollemodel for mennesker omkring dig i tider, hvor medier, Putin, inflation, stigende renter og høje energipriser skaber utryghed og lange beslutningsprocesser. Du lærer at skabe tryghed i en verden af utryghed, og du får værktøjer til at lede andre mod et fælles mål. Du lærer at bruge energien i et team til at opnå endnu bedre resultater sammen.

Download informationen som PDF

  Tilmeld workshop "Vindermentalitet"

  Jylland: Den 5. februar 2024

  Sjælland: Den 5. februar 2024

  Dit navn:

  Din e-mail:

  Telefon:

  Firma og adresse:

  Kode: