Læs om konkurrencen her

Nu kan du blive Danmarks bedste SoMe-ejendomsmægler

De sociale medier er blevet højborgen for salg og køb af boliger. Hos Mæglerakademiet følger vi hver dag ejendomsmæglernes udvikling landet over, og langt størstedelen af ejendomsmæglere i Danmark gør hver dag en stor indsats for at imponere og skille sig ud online.

Det er vigtigt for Mæglerakademiet, at vi anerkender de ejendomsmæglere, som forstår at inspirere, være kreative og at vinde på de sociale medier, og derfor udkårer Mæglerakademiet prisen som Danmarks Bedste SoMe-ejendomsmægler 2021.

De ejendomsmæglere som har succes på Facebook forstår, at de sociale medier ikke kan bruges som en reklamesøjle, og at det er en kunst at kunne trænge igennem brugernes nyhedsflow. Dette kan kun gøres ved en stærk content-planlægning, ved konkret uddelegering og ved en fælles team-indsats fra alle – at vinde er ikke en tilskuersport.

Hvad gør den dygtige SoMe-mægler?

Mange ejendomsmæglere i dag satser stort på de sociale medier, og et stigende antal butikker har ansat en SoMe-medarbejder til at få deres tilstedeværelse ud over rampen.

Den gode SoMe-ejendomsmægler gør brug af følgende kriterier:

  • Stærk faglighed
  • Fængende visualitet
  • Stor kreativitet
  • Fokus på interesseskabelse
  • Innovative formater

Mæglerakademiets ekspertpanel

Mæglerakademiet har sammensat et ekspertpanel af både SoMe-eksperter, førende profiler indenfor mæglerbranchen, købere og sælgere, som alle skal give deres vurdering af, hvem de mener, som skal have titlen som Danmarks bedste SoMe-ejendomsmægler.

Ekspertpanelet vil blive annonceret på Mæglerakademiets facebookside, så husk at følg konkurrencen på https://www.facebook.com/maeglerakademiet.

Se tilmeldingssiden til konkurrencen i boksen nedenfor.