Læs om Mægler SoMe Awards 2023 her

Nu kan du vælge Danmarks bedste og mest innovative SoMe-ejendomsmægler

Vi har i år valgt at anerkende og kåre mæglernes opslag og videoer på Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn og TIK TOK ved Mægler SoMe Awards 2023 på Kongebrogaarden i Middelfart d. 4. april 2024 kl. 18.00 – 21.00. 

De sociale medier er afgørende markedsplads for salg og køb af boliger. I Mæglerakademiet følger vi hver eneste dag ejendomsmæglernes udvikling på SoMe i hele  landet, og langt størstedelen af ejendomsmæglere i Danmark gør hver dag en stor indsats for at positionere sig og øge tilstedeværelsen på alle platforme.

Mæglernes evne til at anvende de sociale medier i deres markedsføring er en afgørende forudsætning for at få succes i dag og i fremtiden. De mæglere der gør det godt der, bliver spurgt mere og sælger markant mere. Det kan vi dokumentere.

Vi ønsker at anerkende de mæglere der går foran for at inspirere købere og sælgere på de sociale medier. Inspirationen på de sociale medier skal være med til at give indsigt i boligmarkedet lige nu, den lokal markedsplads, mæglerens hverdag og bare være en del af byens liv.

Vi kigger således efter mæglere på de sociale medier der giver købere lyst til at købe og sælgere lyst til at sætte til salg. Vi kigger ikke efter STOR, STØRRE, STØRST mæglere der primært har fokus på dem selv og deres egne salgstal, hvilket blot tilfredsstiller dem selv og andre mæglere i området.

Danmarks bedste SoMe Mægler for 2021 og 2022 var helt fortjent  ejendrøm i Bramming og Esbjerg, der løb med den flotte hæder og en gavecheck på kr. 10.000. Læs mere her

Konkurrencen om de prestigefyldte priser  og anerkendelse for 2023 er startede 1. januar 2024, hvor købere, sælgere og mæglere i hele landet kan nominere den mægler og de opslag  de mener er de mest innovative eller bare…..bedst.

Den 1. marts  præsenteres dommerpanelet på de nominerede mæglere, som herefter udvælger 3 i hver kategori som der vil blive stemt om og præsenteret ved Mægler SoMe Awards 2023.  Dommerpanelet betår af kædedirektører, Ejendomsmæglere, Indehavere, SoMe ansvarlige, 1 Influencer, 2 kreative direktører fra større SoMe reklamebureauer, 4 fokusgrupper (der er under 30, 40, 50 og pensionister) og Mæglerakademiet.

Er en Indehaver fra dommerpanelet selv nomineret kan de ikke stemme på sig selv.

Klik her og nominér din favorit mægler og opslag.

Hvad skal der til for at vinde? (kriterier)

 1. Mæglerene skal have en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, hvilket betyder at de skal positionere sig/skille sig ud på Facebook, Instagram,  TIK TOK, YOUTUBE eller LinkedIn. Er mægleren også aktiv på  Twitter og Snapchat, bliver dette taget med i vurderigen.
 2. Mæglerene laver content der skaber reach og engagement som giver synlig effekt (flere følgere, flere likes, flere kommentarer, flere delinger…flere håndtag).
 3. Mæglerne  forstår trends på de forskellige kanaler som brugerne (købere og sælgere) kan tappe ind i gennem innovative opslag.
 4. Mæglerene skal med varierede typer opslag (boligpræsentationer, testimonials, kampagner, konkurrencer, lokale opslag fra byen, kik ind i butikken, faglige opslag/markedsudvikling, mm) inspirere købere til at købe og sælgere til at sætte til salg.
 5. Mæglereene skal give købere og sælgere lyst til at følge mægleren, UDEN at bede om det.
 6. Mægleren der vinder i 2023 kendetegner sig nok ved flg. SoMe:
  1. har en SoMe handlingsplan/årshjul
  2.  har en formel, innovativ, kreativ, varieret og professionel tilgang
  3. evner at interagere/engagere med deres følgere – dvs. kommunikere med og ikke blot til købere og sælgere
  4. forstår at bruge trends til at variere content og skabe flere følgere
  5. formår at sætte købere og sælgere i centrum, fremfor dem selv.
  6. at få alle foran kameraet og ikke blot den unge salgstrainee eller SoMe ansvarlige.

Mæglerakademiets ekspertpanel

Mæglerakademiet har sammensat et ekspertpanel af både SoMe-eksperter, førende profiler indenfor mæglerbranchen, købere og sælgere, som alle skal give deres vurdering af, hvem de mener, som skal have titlen som Danmarks bedste SoMe-ejendomsmægler.