Vinderne er fundet

Fejring af Danmarks bedste Ejendomsmæglere på de sociale medier

I en branche, hvor konkurrencen er glohed, og kampen for købere og sælgeres opmærksomhed er benhård, har sociale medier udfoldet sig som det nye afgørende slagmark for ejendomsmæglere. Med 972 dygtige mæglere nomineret, har vores SoMe Awardshow fremhævet den utrolige indsats og kreativitet, som ejendomsmæglere lægger i deres sociale mediestrategier.

Sociale medier er ikke længere bare en busbagside eller et udstillingsvindue for nye sager til salg; det er blevet den tredje disciplin for den moderne ejendomsmægler, lige efter salgsvurderinger og fremvisninger.

Dette års awardshow har belyst, hvordan topmæglere udnytter platforme som TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn og YouTube til at skabe opmærksomhed og engagement omkring de boliger, de sælger, og det brand de repræsenterer

Det er med stor begejstring, vi i Mæglerakademiet annoncerer vinderne, der har vist vejen med deres innovative tilgange til at engagere og informere på tværs af sociale medier. Disse mæglere har ikke bare skabt opmærksomhed; de har sat nye standarder for, hvad det vil sige at forbinde og kommunikere på den digitale markedsplads – med stor effekt. Kik blot på deres resultater og markedsposition over hele linien.

Vi hylder alle 972 nominerede og alle de mæglere der hver eneste dag eksperimenterer foran og bagved kameraet for at nå ud til købere og sælgere med et både fagligt og relevant content.

Her kan du se den fulde liste over årets SoMe Award-vindere. Tillykke til vinderne! Jeres arbejde inspirerer og viser vejen.

Billeder fra fejringen

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT STYRKE DIN POSITION