VI HJÆLPER MÆGLERE MED AT STYRKE DERES POSITION PÅ MARKEDET

KUN EJENDOMSMÆGLERE

Vi arbejder udelukkende med ejendomsmæglere, og det er vores ambition at være anerkendt for at skabe målbare resultater gennem branchekendskab, forretningsforståelse og mæglerfaglighed.

UNIKT TIL DEN LOKALE MÆGLER

Vores koncept tager afsæt i boligmarkedet lige nu og konkurrencesituationen i din by. Konkurrencesituationen er forskellig fra by til by, derfor er der ikke to forløb der er ens. Det der virker i København virker ikke nødvendigvis i Køge eller Kolding – faktisk er der stor chance for at det IKKE virker!

VI SKABER RESULTATER!

Vi sætter konkrete mål for samarbejdet med udgangspunkt i nøgletal på boligsiden.dk. Vi kan dokumentere mærkbare resultater hos alle vores kunder.
Mere end 50 af vores kunder er gået fra sekundære placeringer på boligsiden til nr. 1.

DIFFERENTIERING ER NØGLEN

Vores erfaring på mere end 1000 fremvisninger og vurderinger viser os at de mæglere der vinder skiller sig ud og gør en forskel på en eller anden måde.
Vi hjælper dig med at finde ud af hvordan du differentiere dig og blive den mest attraktive mægler i byen – måske den største hvis det er dit mål.

VI HAR FINGEREN PÅ PULSEN

Boligmarkedet ændrer sig hele tiden, hvilket har afgørende indflydelse på købernes og sælgernes beslutninger og adfærd. For at være 100% up-to-date med, hvad kunderne lægger vægt på og kriterier for valg af ejendomsmægler, afholder vi fokusmøder i hele landet. Fokusmøderne betyder, at vi er istand til hurtigt at tilpasse træningen til markedssituationen.

TILFREDSE KUNDER

Vi overholder det, vi lover, og ønsker du at tale med en kollega fra din egen kæde, der kender os, så sørger vi for det.

 

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT STYRKE DIN POSITION