LOKAL MARKEDSANALYSE

LOKAL MARKEDSANALYSE

HVORDAN DIFFERENTIERER I JER I BYEN?

DET OPNÅR DU:

  • DETALJERET MARKEDSANALYSE AF KONKURRENTERNES SoMe OG SALGSVURDERINGER
  • Indsigt og inspiration til at blive spurgt mere og vinde flere sager i byen
  • Bliv bedre til at differentiere jer i forhold til jeres konkurrenter i byen
  • Skab større værdi overfor sælger i forhold til jeres konkurrenter i byen
  • Bliv udfordret på, om I er skarpere end konkurrenterne

INVESTERING:

Kr. 7.500,00 + moms pr. mægler (min. 3 konkurrenter), der bliver afdækket. Heri er inkluderet afdækning af SoMe aktiviteter i byen, V1 møde, V2 møde, Mystery Rapport på hver konkurrent og præsentation for dit team med anbefalinger til at differentiere jer, øge jeres varelager og vinde flere sager.

Download priser og beskrivelse her!

Ejendomsmægler

PROCESSEN: SÅDAN GØR VI!

1 – MARKEDSSITUATION

Vi afholder formøde og afdækker din markedssituation, inklusiv markedsandel og konkurrentanalyse (eksisterende og nye på vej op). Formålet er at opnå indsigt til at adskille jer fra konkurrenterne, bliver spurgt mere og opnår større kommiprocent og højere salærer.

2 – INDKALDELSE AF MÆGLERE

Vi har som oftest boligen til salgsvurderingen og indkalder de mæglere, som I ønsker at vurdere/Mystery Shoppe.

Overvej, at I selv indgår i forløbet med mægler, for at opnå reel indsigt i den rigtige sælgers samlede vurdering af mæglerne. Her tilbyder vi efterfølgende coaching og sparring af jeres kommissionerende mægler på opgaven.

3 – VURDERINGSMØDE 1 OG 2

Vi afholder V1 i boligen og V2 i butikkerne og afdækker konkurrencesituationen i byen. Vi udarbejder en evaluering og konkurrentanalyse på de indkaldte mæglere ud fra sælgers oplevelse og vores vurdering.

4 – WORKSHOP – Hvordan gør I en forskel?

Vi afholder 2- timers workshop med dit team med fokus på markedssituationen i byen. Målet er at give jer indsigt til at beslutte nye tiltag, der kan og vil differentiere jeres sælgeroplevelser (i telefonen, på V1, V2 og opfølgning) fra konkurrenterne i byen.

Hele Mystery forløbet kan gennemføres på 2 – 3 uger, afhængig af hvor hurtigt mæglerne får booket V2 mødet.

5. INGEN SPILDER TIDEN!

Som de eneste, gennemfører vi forløbet med rigtige sælgere og reelle salgs- vurderinger. Den bedste mægler vinder vurderingen. Vi kan ikke bestemme, hvem sælger vælger.