DEN GODE FORHANDLING – DE BEDSTE MÆGLERE UDFORDRER DERES KUNDER

4 LEKTIONER

DET OPNÅR DU:

  • Du bliver langt bedre til at udfordre dine købere og sælger rigtigt
  • Du øger din gennemslagskraft og hitrate i forhandlingen med købere og sælgere
  • Du får indsigt i din egen Challenger forhandlingsprofil
  • Du bliver trænet i at udnytte dine personlige styrker og udfordringer i forhandlingen.
  • Du bliver mere overbevisende til at sælge dit vederlag/salær (pakken)
  • Du lærer at differentiere dig fra de andre mæglere i forhandlingen
  • Bliv bedre til at afslutte og få underskriften
  • Du lærer at anvende Challenger Modellen til at styre kunden mod beslutning gen

INVESTERING:

Kr. 1.950 + moms pr. deltager, heri er inkluderet 4 timers workshop, inspirationsliste med ideer, værktøjer og ”hemmeligheder” fra mæglere med høj kommiprocent/hitrate. Challenger forhandlingsprofiler koster kr. 1450,00 + moms pr. stk.

Download priser og beskrivelse her >

WORKSHOP: 4 TIMER – FÅ DIN EGEN CHALLENGER PROFIL

Der er pres på salærerne og ”Den gode forhandling” er måske vores mest populære workshop af dem alle lige nu. Vi tager udganspunkt i din egen Challenger forhandlingsprofil med 15 forhandlingsparametre, hvor du får indsigt i dine stærke sider og udviklingsområder i forhandlingen med købere og sælgere. Ingen andre tilbyder denne challengerprofil og er det stærkeste værktøj i forhold til at øge din gennemslagskraft under pres fra både købere og sælgere. Slut med generaliseringer og værktøjer som gælder for alle mæglere OG dine konkurrenter. Få et unikt værktøjer – ik DISC som alle de andre men et nyt værktøjer,  der vil styrker DIG i forhandlingen, øge dit vederlag og din hitrate.

1. VIND FLERE OG ØG DIN KOMMIPROCENT

Før workshoppen scorer du din egen Challenger Profil. Med din nye indsigt gennemfører du en 4 timers forhandlingsworkshop med indsigten i dine reelle styrker og udvilingsområder, hvilket øger dit udbytte markant. Du får de allerbedste ideer, argumenter og helt ny Challenger værktøjer. Ingen uform, ingen sludder-for-en-sladder, men konkret inspiration og de nyeste værktøjer til at vinde mere.

2. DU BLIVER MEGET BEDRE TIL AT UDFORDRE DINE KØBERE OG SÆLGERE RIGIGT

Blandt de mæglere, vi arbejder sammen med, er der stor forskel på hensigt og adfærd. Med andre ord ved de fleste godt, hvad de skal gøre for at vinde kunden og sagen, men gør ikke det, der skal til. På workshoppen får du værktøjer til at udfordre dit eget, dine købere og sælgeres mindset i ”kampens hede”. På engelsk hedder Challenger modellen ”Teach, Tailor og Take Control” eller på dansk ”Læreren, skrædder og kaptajnen” hvor du i de forskellige roller styrer både købere og sælgere gennem forhandlingen.

Dette er en hård og ærlig workshop, hvor vi går til ”stålet”i forhold til at sælge dig selv, butikken, kæden, salærpakken og prisen på boligen. Der er penge i det!

3. GØR EN FORSKEL OG FÅ UNDERSKRIFTEN!

Vi sammensætter en workshop, der tager udgangspunkt i jeres konkurrerende mæglere i byen og finder frem til nye tiltag, hvor I kan differentiere jer mere, øge salæret og få underskriften tidligere, end I plejer.

Forbered jer på at blive udfordret og hav høje forventninger til os. Vi har en masse inspiration og værktøjer, der vil kunne mærkes på pengepungen og ses på boligsiden med det samme. Vi måler på effekten og går efter mindst kr. 8.000 pr. sag – det kan godt blive til lidt, når året er omme x højere kommiprocent. Regn selv på det…