FRISKE SALGSVURDERINGER

– MINIMUM 10 VURDERINGER PÅ 3 TIMER, NO-CURE NO-PAY

Vi hjælper dig med at gøre det, du er bedst til

Giv os alle jeres salgsvurderinger, der er mere end 6 måneder gamle, så kommer de retur til jer som nye friske vurderinger. Lyder for godt til at være sandt? Det er det ikke. Du har alt at vinde. Vi gør det på gunstige NO CURE NO PAY vilkår for dig og det er stadig en god forretning for os. Hvorfor? Fordi vores team ikke gør andet er de super skrappe og effektive. Uanset om sælger ønsker en ny og frisk salgsvurdering nu eller ej, efterlader vi et professionelt indtryk og en god serviceoplevelse i jeres navn. De opdager aldrig at det ikke var jer selv der ringede.

Tallene taler for sig selv

Vi har en hitrate på mere end 35% på at konvertere gamle salgsvurderinger til nye friske salgsvurderinger.  Af disse kommer mere end 25% til salg. Du betaler blot kr. 500 for de vurderinger du får og kr. 2.000 hvis den kommer til salg. Hvem vil ikke give kr. 2.500 for at få en sag til salg, som du allerede har afskrevet?

Kom i bund og fyld kalenderen

Ring til os i dag på 71 999 299, hvis vi skal hjælpe jer med at komme i bund med jeres gamle vurderinger OG fylde jeres kalender med friske salgsvurderinger.

Download priser og beskrivelse her!

Sådan gør vi

Mæglerakademiets salgsteam har årevis mæglererfaring, hvilket betyder at du trygt kan delegere opfølgningen på dine gamle sager.

  1. Vi skal bruge en liste over de gamle salgsvurderinger, du ønsker kontaktet. Alt fra 6 måneder til 10 år. Den ældste sag, vi har booket en frisk salgsvurdering på, var fra 1. oktober 2007 for en mægler i Tisvildeleje. Den kom til salg, og er solgt i dag. De troede ikke deres egne øre, da de hørte det, men det gik jo godt, og et salg er et salg.
  2. Vi checker selv, om boligen er solgt eller sat til salg hos anden mægler. Hvis du allerede har disse informationer fra jeres system, så er det fint men ikke nødvendigt.
  3. Vi skal bruge flg. informationer på sagen: (som sikkert fremgår af jeres egen liste)
   a. Adresse på boligen
   b. Dato for vurdering
   c. Kontaktperson og telefonnummer
   d. Adresse
   e. Kommimægler
   f. Pris fastsat på vurderingen
  4. Vi ringer til kunden for jer, og booker en ny frisk vurdering.
  5. I modtager dato for hver enkelt vurdering med noter fra samtalen (vi aftaler hvordan dette koordineres)
  6. Vi sender samlefaktura hver måned på kr. 500 for hver booket salgsvurdering + 2.000 for hver sag der bliver sag der kommer til salg.