HJÆLPEPAKKER TIL 100 FORRETNINGER

5 NY NORMAL kurser for hele butikken – LÆS HER

Efter en lang række gode år på boligmarkedet har Putin & Co for alvor sat sit præg på vores hverdag. Store rentestigninger, ekstreme priser på energi og høj inflation skaber naturligvis nervøsitet og tvivl blandt købere og sælgere. Når en køber så beslutter sig for at købe, skal de ligeledes have 3 runder i ringen med banken før og hvis de overhovedet bliver godkendt.

Det er ny normal på boligmarkedet. Ældre mæglere har prøvet det før, men nok aldrig helt på denne måde, hvor den drastiske nedgang kommer umiddelbart efter Corona boligfesten. Situationen kan godt give lidt tømrermænd…..og anledning til at stoppe op og overveje situationen.

HJÆLPEPAKKEN til mæglere, der tror på fremtiden, og kan se de muligheder en krise giver.

Som mægler kan du vælge at spare på alt, lukke øjnene og krydse fingre for, at det snart går over, ELLER du kan vælge at skrue op, når de andre skruer ned. Normalt i krisetider skrues
der ned på markedsføring og uddannelse – 2 centrale områder der øger din konkurrenceevne.

Markedsføring på SoMe skaber ”håndtag” og uddannelse holder dig opdateret, fokuseret og skarp. I Mæglerakademiet har vi haft nogle gode år og et højt aktivitetsniveau sammen med jer mæglere, og vi har besluttet os for at give en masse tilbage til jer, nu hvor I har brug for luft men samtidig ønsker at styrke jeres position, blive spurgt mere, vinde flere sager og sælge mere.

INVESTERING I 5 NY NORMAL KURSER

Din investering i HJÆLPEPAKKEN er baseret på, hvor mange I er i butikken, herunder:

1. Kr. 6.000 + moms pr. butik, hvis I er 1-3 medarbejdere
2. Kr. 8.000 + moms pr. butik, hvis I er 4-6 medarbejdere
3. Kr. 10.000 + moms pr. butik, hvis I er 7+ medarbejdere

HVERT KURSUS KOSTER SÅLEDES UNDER 500 KR + MOMS PR. KURSUS  PR. MEDARBEJDER – NORMAL PRIS ER KR. 1950 – 2450 + MOMS.

100 HJÆLPEPAKKER og DELTAGERGARANTI.

Hvis alle deltager er det jo ikke nogen fordel for nogen.Vi udbyder derfor 100 hjælpepakker ud fra FØRST TIL MØLLE princippet.
Vi garanterer, at alle kommer til at deltage på de kurser, I tilmelder jer. Er et kursus overbooket, så åbner vi et nyt hold.

Interesseret?
Send en mail på info@maeglerakademiet eller ring til os på +45 71 99 92 99, hvis du gerne vil høre noget mere om, hvordan du og dit team kan få mest ud af HJÆLPEPAKKEN.

MÆGLER HJÆLPEPAKKE 2023

Vi har besluttet os for at tilbyde jer næsten gratis træning i hele 2023. Ingen små bogstaver, ingen skjult agenda – blot en reel hjælpepakke, der gør det muligt at justere adfærd i en tid, der pludselig kræver nye metoder og ny tilgang til købere og sælgere.

I hele 2023 kan hele butikken deltage på 5 NY NORMAL KURSER hos mæglerakademiet, herunder:
1. Kommi i krisetider, 1 dag – Læs mere
2. Højere salgsrate, 1 dag – Læs mere
3. Få Succes på de sociale medier, 1 dag – Læs mere
4. SoMe Video fra A-Z, 1 dag – Læs mere
5. Vindermentalitet, 1 dag – Læs mere

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en tilmeldingskode for butikken, som du skal anvende når du og dine medarbejdere tilmelder jer de forskellige kurser.

  Tilmeld dig til en krisepakke

  Krisepakke 1: 0-3 medarbejdere

  Krisepakke 2: 4-6 medarbejdere

  Krisepakke 3: 7+ medarbejdere

  Dit navn:

  Din e-mail:

  Telefon:

  Firma og adresse:

  Kode: