Udfordringer, innovation og omstilling i ejendomsmæglerbranchen

Sidste år skrev jeg en blog, hvor jeg argumenterede for, at ejendomsbranchen er én af de brancher, der sandsynligvis vil møde de største udfordringer og omvæltninger de kommende år. Jeg havde brugt en del timers research på at nå frem til denne konklusion. Og på at identificere de specifikke udfordringer, men også muligheder, som branchen kan forvente at møde. Jeg har nu taget handling på mine forudsigelser sammen med MæglerAkademiet.

Lige før jul havde jeg, i samarbejde med MæglerAkademiet, mulighed for at teste et nyt workshop-format over for i første omgang 60 ejendomsmæglere. Disse blev inspireret og udfordret med nogle af de trends og udfordringer, der vil præge branchen. Og nogle af de muligheder, de kan forfølge for at skabe ægte nytænkning og differentiering. De blev også introduceret til måder at arbejde effektivt med innovation og omstilling på. Og værktøjer til at læse markedet og fremtiden. Det hele mundede ud i en workshop, hvor mæglerne med udgangspunkt i min indledende præsentation, og 5 særligt vigtige spørgsmål, i grupper selv skulle give bud på løsninger til fremtidens udfordringer.

Vi har efterfølgende modtaget særdeles gode tilbagemeldinger på workshoppen, og er nu klar til at inspirere og udfordre resten af ejendomsmæglerbranchen. Nysgerrig? Så kontakt Martin Trinity fra Mæglerakademiet på tlf.: 25 51 50 00 eller send en mail til trinity@maeglerakademiet.dk. Du kan også læse nærmere om Disrupt Tour her. Jeg håber, vi ses derude.

Comments are closed.