STYRK DINE SÆLGERE OG TRAINEES

2 års udvikling på 10 uger og 28 DE lektioner!

24 DE LEKTIONER

FOR NYE MÆGLERE OG SALGSTRAINEES

Mæglerakademiet har udviklet Danmarks mest effektive udviklingsforløb for yngre mæglere, sælgere og trainees

Uddannelsen er blåstemplet af DE med 28 lektioner.

 

NYHED 1: Som de eneste i branchens tester vi deltagenes Challenger profil og vi udfordrer deres “Challengerevner” og gennemslagskraft i det opsøgende salgsarbejde.

 

NYHED 2: Vi har udarbejdet en lederopfølgningspakke til indehaveren som består af 10 videoer med tips og inspiration til at følge op på traineeuddannelsen, så både Sælger, Trainee og Indehaver får størst muligt udbytte af forløbet. Læs mere nedenfor.

 

For at komme igang hurtigt og få succes skal en sælger og salgstrainee lære at mestre mæglerfaglige og salgsmæssige arbejdsopgaver. Formålet med udviklingsforløbet er at BOOSTE effektiviteten i salget i alle kontakter med købere, sælgere og samarbejdspartnere. Vi kan dokumentere nærmest utænkelige resultater, når vi har haft salgstrainees i et coachingforløb.

 

Som en del af forløbet, vil de blive målt på deres evne til at øge deres salg og forbedre deres hitrater, De bliver trænet i at lave fremvisninger til salgsmøder og i at følge op… på alt (fremvisninger, åbne huse og henvendelser på nettet).

 

De vil blive testet “live” på at gennemføre ringeaftener med fokus på opfølgning på købere og køberkartotek, hvor de skal medbringe rigtige købere, som de ringer til. De vil uden tvivl blive din butiks bedste til at sælge henvisninger, fiske vurderinger, kvalificere købere og lave den gode interne aflevering… og meget mere.

Udbytte

En Salgstrainee og Sælger, der øger effektiviteten i salget med mere end 100%, herunder:

 • Større gennemslagskraft overfor købere og sælgere
 • NYHED: Forståelse for egne challenger styrker og svagheder i alle opsøgende kontakter med købere og sælgere
 • Tættere og skarpere opfølgning på købere og på leads
 • Øget effektivitet i hverdagen (prioritering af tid og opgaver)
 • Skarpere fremvisninger/salgsmøder
 • Skarpere i telefonen (fiske vurderinger, kvalificering af købere, køberkartotek, sælge henvisninger, m.m.)
 • Butikkens bedste til ringeaftener
 • Forståelse for egne styrker og udviklingsområder (DISC profil)
 • Bedre til at sælge til forskellige kundetyper
 • Bedre til mersalg af butikkens/kædens forskellige ydelser
 • En individuel BOOST Plan med fokus på personlige udviklingsområder

Lederopfølning på Traineeforløbet

10 videoer, tips og inspiration til at følge op, 1 times ledersparring

Det er vores erfaring, at både Salgstrainee og sælger får det største udbytte, når den nærmeste leder følger op på uddannelsesforløbet. Vi har derfor udviklet en opfølgningpakke, der består af 10 videoer med tips og inspiration til, hvordan lederen kan følge op efter hvert af de 10 moduler. Opfølgningspakken understøttes af 1 times personlig ledersparring efter forløbet, hvor vi kommer med konkrete anbefalinger til at understøtte Traineens udvikling.

PRINT SIDE SOM PDF

INVESTERING

Din investering udgør kr. 15.900 + moms, heri er inkluderet 10 træningsaftener á 4 timer, Actimo e-learning, CHALLENGER profil og DISC profil, personlig feedback og coaching.

Som indehaver får du endvidere en lederopfølgningspakke med 10 videoer, tips til opfølgning og 1 times lederbriefing med fokus på, hvordan du som indehaver følger bedst op på forløbet og fremmadrettet kan udnytte din medarbejders potentiale.

2 ÅRS UDVIKLING PÅ 10 UGER

Deltagerne vil gennemgå et struktureret træningsforløb, hvor de blive klædt på med de bedste vaner til at effektivisere salget og de stærkeste værktøjer.

Forløbet bliver så vidt muligt gennemført hver onsdag aften fra kl. 16.00 – 20.00. Der kan komme ændringer, hvis flere deltagere er forhindret i at komme den pågældende dag.

Det hele afsluttes med en teoretisk og praktisk eksamen med realistiske købersituationer fra egen hverdagen. Indehavere kan deltage på eksamensdagen.

Uddannelsen er ét sammenhængende forløb, og det er en forudsætning, at de deltager i hele forløbet for at opnå alle DE lektioner.

#DAG 1 Intro til forløbet, mål og forventninger til deltagerne.

#DAG 2 Salgsplanlægning og personlig effektivitet, Planlægning af opsøgende salgsaktiviteter, prioritering af tid og opgaver.

#DAG 3 Personlig gennemslagskraft, CHALLENGER profil OG DISC profil med personlig tilbagemelding samt salg til forskellige kundetyper

#DAG 4 Skab værdi overfor købere, sælg dig selv, butikken, boligen, sælg køberkartoteket, sælg henvisninger, sælg køberrådgivning og mersalg

#DAG 5 Telefonen som salgsværktøj, 5 skarpe i telefonen, fisk fremvisninger, vurderinger og henvisninger. Challenger tilgang til opfølgende salg.

#DAG 6 Ringeaften, opfølgning på fremvisninger, åbne huse, køberkartotek (rigtige købere, leads). Mål for opkald og resultater.

#DAG 7 Den gode fremvisning, forberedelse, gennemførelse og opfølgning. Fremvise eller sælge. Challenger fremvisninger.

#DAG 8 Forhandlingsteknik og afslutningsteknikker, luk handlen, fra nej tak til ja tak. Challenger forhandlinger.

#DAG 9 Mentale værktøjer og forberedelse, viljen til at vinde, vedholdenhed, motivér dig selv. Challenger Mindset.

#DAG 10 Eksamensdag og diplomer. Kåring af bedste performer på udvalgte områder.

TEORI OG PRAKTISK TRÆNING

Træningsdagene vil blive gennemført i 2 halvlege á 2 timer med 15 min. pause. 1. halvleg er inspiration, værktøjer og best practice. 2. halvleg er praktisk træning (købersituationer, live opkald, fremvisninger, osv.), som afrundes med at deltagerne udfylder den personlige BOOST PLAN, som trainee og ledere kan følge op på, for at sikre at de nye værktøjer bliver til nye vaner og forbedret performance.

ACTIMO E-LEARNING

Hele udviklingsforløbet bliver understøttet af Mæglerakademiets E-learningsforløb. Med systemet eloomi får deltagerne adgang til værdifulde e-learning moduler, der knytter sig til hver enkelt træningsdag.

E-learning modulerne indeholder forskellige elementer som Best Practice videoer, artikler, downloads og små tests. Deltagerne får adgang til Actimo i 12 måneder, hvor de på farten får de bedste og mest værdifulde tips og tricks fra Mæglerakademiet direkte i indbakken på mobil eller tablet.

Læs mere her!

UDTALELSER FRA DELTAGER OG INDEHAVER

“Tak til Mæglerakademiet for et inspirerende og meget lærerigt forløb på Trainee  og Salgsuddannelsen. 2 års viden og læring, kogt ned på et 10 ugers intens forløb, hvor jeg personligt selv lærte meget om min personlige effektivitet og hvordan jeg kan få en mere struktureret og effektiv hverdag, ved hjælp af nogen skarpe værktøjer.

Så er du en trainee i en mæglerforretning, så kan jeg klart anbefale dette forløb og til alle indehavere – det er en super god investering, som I får hurtigt igen!”

– Trainee Martin Tetens, Nybolig Trolle & Hartmann

TID OG STED

Jylland :

Uddannelsen gennemføres hver onsdag i Horsens:

Dag 1:   19. januar
Dag 2:   26. januar
Dag 3:     2. februar
Dag 4:     9. februar
Dag 5:     2. marts

Dag 6:     9. marts
Dag 7:   16. marts
Dag 8:   23. marts
Dag 9:   30. marts
Dag 10:   6. april

Sjælland:

Uddannelsen gennemføres hver onsdag i Nærum:

Dag 1:   19. januar
Dag 2:   26. januar
Dag 3:    2. februar
Dag 4:    9. februar
Dag 5:    2. marts

Dag 6:    9. marts
Dag 7:   16. marts
Dag 8:   23. marts
Dag 9:  30. marts
Dag 10:   6. april

KONTAKT

Hvis du er interesseret i dette forløb, så ring til Partner Martin Frandsen på 22 93 24 00. Du er også velkommen til at sende en mail til Mæglerakademiet på info@maeglerakademiet.dk.

Vi kommer gerne og præsenterer forløbet for dig og din trainee.