Hjælp sælgerne med at træffe beslutning

Den største udfordring i markedet lige nu er at få sælgerne ud af busken. De fleste mæglere har alt for lille varelager, hvilket kan bringe aktivitetsniveauet ned over sommeren.
Alle mæglere er i gear. Hele teamet er snart tilbage efter Corona hjemsendelse og de fleste mæglere forventer en intensiveret konkurrence om sælgernes gunst. Dette kan hurtigt blive en kamp på sælgernes præmisser, hvor høj pris og lavt salær bliver fortrukne kriterier – det er skidt for dig som mægler og for branchen.

Fjern TVIVL, skab TRYGHED og LED dine sælgere ud af krisen

Det er nu du skal differentiere dig som mægler – mere og bedre end nogensinde før. Alle kan sælge på pris og salær men er det det der skal til lige nu? Nej det er det ikke. Lige præcis nu, kan du vinde på nogle andre og vigtigere parametre. De mæglere, der justerer deres adfærd og vaner lige nu kommer til at vinde. Bedst til at skabe tryghed. Best til at skabe tillid. Bedst til at lede både køber og sælger.

3 TIPS til at få sælgerne til at træffe beslutning

1. Fjern TVIVL ved at dokumentere/bevise (ikke blot snak), at det godt kan betale sig at sælge boligen lige nu. Hvorfor vente? Hvad nu hvis priserne falder yderligere? Hvad betyder det for bytteprisen, hvis sælger skal købe igen? Dokumenter, dokumentér, dokumentér.

2. Skab TRYGHED ved at fortælle den gode historie om jeres succes de sidste 8 uger, efterspørgsel og faldende varelager. Hvorfor er det en god idé at sætte til salg i dette område lige nu. Hvor stor er efterspørgslen efter netop denne boligtype? Dokumenter ved hjælp af egne tal, Boliga, Boligsiden, artikler.

3. LED din sælger. VIGTIG! Alt for få mæglere leder deres kunder. Du skal være stærk i dine overbevisninger og dygtig til at styre og hjælpe sælger med at træffe beslutning. Mennesker følger SIKKERHED og vil gerne HJÆLPES. Led ved at få sælgerne til at opleve både muligheder ved at sælge og konsekvenser ved at ikke at sælge. Forbered dine 5 bedste grunde til at sætte denne bolig til salg NU.

Comments are closed.